HOE KUNNEN WE HELPEN?

Full-service carrosserie voor je personenwagen, bus of truck

Bluts in je bumper of schade na een ongeval? Bij ADD Carrosserie ken je terecht voor grote en kleine herstellingen aan de carrosserie van je auto, bestelwagen, vrachtwagen, bus, … We herstellen alle merken met grote zorg én met de nieuwste technieken en technologie.

Bespaar tijd en kies voor kwaliteit: laat je auto professioneel herstellen na schade. Of je nu een ongeluk had of op een andere manier deuken en blutsen hebt opgelopen, je wil gewoon een snelle en goede service. Bij ADD Carrosserie kan je er zeker van zijn dat je voertuig met liefde gerepareerd wordt.

Reken op een efficiënte begeleiding na de schade aan je auto. Van snel takelen door één van onze partners tot een gratis vervangwagen zolang je auto buiten strijd is. Van zodra je voertuig bij ons is, schatten we de schade in. Je kan rekenen op een correcte offerte en een grondige herstelling. Bovendien regelen we alles met je verzekering. Je voertuig krijg je terug als nieuw.

photo-diensten01

Roest aan je auto komt gelukkig niet meer zo vaak voor. Heeft je auto toch roestplekken? Dan ben je er best zo snel mogelijk bij. ADD Carrosserie herstelt deuren, deurdrempels, het chassis, de uitlaat, … Van voorzichtig polijsten tot een nieuwe plaat inlassen, we weten hoe we je auto zo efficiënt mogelijk terug kunnen herstellen.

Alle door ons herstelde en gelaste onderdelen, voorzien we van een primer en coating. Zo is je auto ook in de toekomst beter beschermd tegen roest.

photo-diensten01

Een stevige hagelbui kan de carrosserie van je auto ernstig beschadigen. Ontdek je hagelschade aan je auto? Bij ADD Carrosserie zorgen we voor een duurzame en efficiënte reparatie. Vaak kunnen we de auto uitdeuken zonder spuiten. Want met onze moderne apparatuur kunnen we kleine inslagen perfect vlak trekken. Ook schade aan je ruiten kunnen we herstellen. 

Vaak is hagelschade gedekt door je verzekering. Wij pluizen het voor je uit, zodat je weet waar je aan toe bent. Samen met je verzekeraar zorgen we voor de volledige afhandeling van het schadedossier.

photo-diensten01

Een autoruit plaatsen of laten herstellen? ADD Carrosserie garandeert een snelle herstelling van je kapotte autoruit. Zo blijven de ongemakken voor jou beperkt. We vervangen alle ruiten van alle merken bij auto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, … We gebruiken gecertifieerde ruiten van het merk zelf.

Het plaatsen van een autoruit is precisiewerk. Vaak zit er technologie in verwerkt, zoals verwarming, camera’s, beeldprojectie, …  Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van technologie, garanderen we dat de plaatsing van de autoruit correct en snel wordt uitgevoerd.

photo-diensten01

Onze monteurs kijken met een geoefend oog en slimme apparatuur naar je voertuig. Onregelmatige slijtage aan je banden kan er op wijzen dat de uitlijning van je wagen niet meer 100% is. Hoe dat komt? Omdat je over een stoeprand reed of door een gat in de weg.  Het onderstel van je auto krijgt het dan zwaar te verduren. Ook slijtage is mogelijk. Een moderne wielophanging is immers een samenspel van heel wat elementen.

ADD Carrosserie zorgt dat de wieluitlijning van je voertuig opnieuw correct is zodat je terug comfortabel en veilig kan rijden. Met onze machines en apparatuur kunnen we uitlijningsproblemen doorgaans binnen het half uur verhelpen. Je kan dus snel weer de weg op.

photo-diensten01

Heeft je auto schade opgelopen? Dan heeft ook je rijhulpsysteem een grondige controle nodig. Niet onbelangrijk, want een kleine beschadiging kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan problemen met je parkeersensoren, achteruitrijcamera of sensoren voor dode hoek.

Onze monteurs sporen eventuele fouten op en brengen in kaart welke rijhulpsystemen opnieuw gekalibreerd moeten worden. We kalibreren de beschadigde rijhulpsystemen en scannen je wagen opnieuw om te checken of alles in orde is.

photo-diensten01

Als eigenaar van een exclusieve wagen of oldtimer wil je dat je auto altijd in perfecte staat is. Bij ADD Carrosserie is je auto in goede handen. We zorgen ervoor dat je voertuig vanbinnen en vanbuiten volledig op punt is. Zo behoudt je auto zijn waarde of herrijst hij in zijn oude glorie.

ADD Carrosserie kan onder andere je koetswerk lassen en slijpen, je carrosserie lakken, het interieur en de banden vernieuwen, … Kom gerust langs met je pronkstuk, dan bespreken we hoe wij er zorg voor kunnen dragen.

photo-diensten01

Erkend door alle verzekeraars

Onze carrosserie is erkend door alle Belgische verzekeraars. Je kan dus gerust zijn: een herstelling bij ons is er eentje zonder gedoe.
We regelen alles met je verzekeraar. En jij rijdt terug weg met een blinkende auto en een glimlach.

Afspraak maken?

Wil je je auto bij ons laten herstellen? Contacteer ons of spring gerust eens binnen.

Van wrak naar wauw.

Schade aan je voertuig?

Wij helpen je vlot, veilig
en verantwoord weer op weg.